A termékenységet elősegítő sikosító gél használatát

A Conceive sikosító gélt használni kell mint Plusz minden egyéb

Hogyan kell használni a tubust?

Conceive Plus Europe Használja a nemi aktusokat, vagy a nemi kezdeti szervek területén akár többször is, bővebb sikosítás szükséges.A Conceive Plus többcélú csövet a Conceive Plus előretöltött applikátorokkal együtt használható belsőleg.

Hogyan kell használni az applikátort?

Conceive Plus Europe Szedje ki a dobozból az applikátort. Ha törött a termék, kérjük NE HASZNÁLJA! Fogja meg az eszközt, úgy, hogy a keskeny fele nézzen felfelé. Csavarja és szedje le a kupakot, majd finoman helyezze fel az eszköz keskeny végét a vaginába. Két-három alkalommal nyomja meg a tartályt, hogy a benne található Conceive Plus felkerüljön a nyílásba, majd távolítsa el az eszközt onnan.
Minden applikátor csak egyszer használatos, és nem szabad felbontás után tárolni vagy újra felhasználni. Alkalmazható 15 perccel az együttlét előtt, hogy a síkosító sikeres bevonja a kívánt felületet. Minden applikátor 4g gélt tartalmaz. Ha úgy érzi, a hüvely nem eléggé nedves, javasoljuk a Conceive Plus® célú cső használatát, vagy bonts ki egy másik applikátort is a bővebb nedvesítéshez.

A Conceive Plus többcélú csövet a Conceive Plus® előretöltött applikátorokkal együtt lehet használni a vaginában.
BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓ: A terméket használja az utasításoknak megfelelően! Ez a terméket nem károsítja a spermiumokat, s azok mozgékonyságát.