Hogyan használjuk a termékenységi kenőcsöt

A Conceive Plus Fertility Lubricant ugyanúgy használja, mint egy hagyományos síkosítót.

Hogyan használod a csövet?
Fertility Lubricant 75ml Vigye fel a Conceive Plus-t a nemi szervekre tevékenység előtt vagy közben. Igény szerint jelentkezzen újra. Alkalmas mindennapi használatra Önnek és partnerének is. A Conceive Plus Multi-use Tube a Conceive Plus előretöltött applikátorokkal együtt használható belső alkalmazásra

Hogyan használja az applikátorokat?
Termékenységi kenőanyag 8*4gm Vegye ki az applikátort a dobozból, ne használja, ha a hamisítást jelző fül eltört. Tartsa az applikátor keskeny végét felfelé, csavarja le a fület és dobja ki. Óvatosan helyezze be az applikátor keskeny végét mélyen a hüvelybe, és nyomja meg a bura végét 2-3 alkalommal, hogy a Conceive Plus® bekerüljön a hüvely üregébe. Vegye ki, miközben továbbra is nyomja az izzó végét, és dobja ki.
Mindegyik applikátor csak egyszeri használatra szolgál, és felnyitás után nem tárolható vagy újra felhasználható. Alkalmazható 10-15 perccel a szexuális tevékenység előtt, hogy a nedvesség szétoszlassa a hüvelyben. Minden applikátor 4 gramm Conceive Plus®-ot tartalmaz.

Javasoljuk a Conceive Plus® többfelhasználású tubus használatát, ha további nedvességre van szükség, vagy használjon másik applikátort. A Conceive Plus® Multi-use Tube a Conceive Plus® előretöltött applikátorokkal együtt használható intravaginális alkalmazáshoz.

BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓK: Használja az utasításoknak megfelelően. Ez a termék nem károsítja a spermát, és nem akadályozza a spermiumok mozgását.