Hogyan segít a Conceive Plus Fertility Lubricant

A Conceive Plus ® termékenységbarát síkosító izotóniás és pH-kiegyensúlyozott. egy szabadalmaztatott készítmény, amelyet orvosok fejlesztettek ki kifejezetten azoknak a pároknak, akik természetes úton próbálnak teherbe esni!

A Conceive Plus ® segít eltávolítani a termékenység gátját, és további nedvességet ad hozzá, hogy segítsen létrehozni egy olyan környezetet, ahol a spermiumok életképessége és mozgékonysága nagyobb mértékben megmarad. A kiegészítő kenés növeli annak valószínűségét, hogy a spermium elérje a tojást.

Kalcium és magnézium ionokkal a spermiumok életképességéért

A Conceive Plus ® az egyetlen termékenységbarát kenőanyag a világon, amely kalcium- és magnézium-ionokat tartalmaz. Ezek az ionok nélkülözhetetlenek a sejtek életképességéhez szervezetünkben, és nélkülözhetetlenek a megtermékenyítési folyamathoz. Számos publikált tanulmány bizonyítja a kalcium és a magnézium fontosságát, és azt, hogy ezek az ionok támogatják a szervezet természetes funkcióit, hogy növeljék a természetes teherbeesés esélyét.

A Conceive Plus különbözik a többi kenőanyagtól

A rendszeres személyi kenőanyagok gátat szabhatnak a spermiumok mozgékonyságának, csökkentve a spermiumok azon képességét, hogy megtermékenyítsék a petesejtet. A Conceive Plus ® megőrzi a mozgékonyságot azáltal, hogy néhány percen belül elkeveredik a spermával. A Conceive Plus ® gyengéd összetétele illeszkedik a termékeny méhnyak folyadékhoz és a spermához, hogy segítsen termékenységbarát környezet kialakításában.

A rendszeres kenőanyagok bizonyítottan negatív hatással vannak a megtermékenyítési folyamatra, mivel károsíthatják a spermiumokat és/vagy akadályozhatják a spermiumok mozgását. A rendszeres síkosító használata kerülendő, ha teherbe esni próbál.

Az alábbi képek azt mutatják be, hogy 10 perc elteltével milyen tipikus síkosító gát jön létre a spermiumok és a hagyományos személyi kenőanyagok között, és hogyan képes a sperma átúszni a Conceive Plus®-on és egészséges maradni.

Conceive Plus Europe Conceive Plus Europe Conceive Plus Europe
1. ábra: Ez a fotó a hüvelykenőanyagok által létrehozott tipikus gátat mutatja, még 10 perc elteltével is. A kenőanyag gátat képez a spermiumok számára, leállítva a fogantatási folyamatot. 2. ábra: Conceive Plus ® 1 percnél – nem mutat akadályt a spermiumokkal szemben. 3. ábra: A 10 perccel a Conceive Plus ®- nak kitett spermiumok nem képeznek semmilyen akadályt, lehetővé téve a spermiumok egészségének megőrzését, és úszva megtermékenyítik a petesejtet. *Szarvasmarha-sperma képek.

A Conceive Plus segít csökkenteni a spermiumok számát

A termékenységi kenőanyag használata nem növeli a spermiumok számát, de segíthet a spermiumok egészségének megőrzésében. Az alacsony spermiumszámmal küzdő férfiak számára a Conceive Plus ® termékenységi kenőanyag további nedvességet biztosíthat, hogy a spermiumok könnyebben úszhassanak fel a méhnyakon és elérjék a tojást. Az alacsony hímivarsejtszám nem jelenti azt, hogy nem születhet gyermeke – csak azt, hogy ejakulációnként a normálisnál kevesebb az egészséges spermium. Az egészséges spermium tehát elengedhetetlen a fogantatáshoz. A magnézium és a kalcium kulcsfontosságú a szervezet sejtjeinek vitalitásának fenntartásához, és nélkülözhetetlen a megtermékenyítési folyamathoz.

A Conceive Plus® egyedülálló formulája különféle módokon segíti a teherbe eséshez vezető utat, beleértve a hüvelyszárazság enyhítését a spermiumok károsítása nélkül.

A Conceive Plus klinikailag tesztelt

A Conceive Plus ® termékenységi kenőanyagot 2006-ban fejlesztették ki, és klinikailag tesztelték független harmadik fél laboratóriumaiban az Egyesült Államokban és más országokban is.

A Conceive Plus ® klinikailag tesztelt, hogy kompatibilis az emberi spermával, petesejtekkel és embriófejlődéssel, hogy elősegítse a termékenységbarát környezet megteremtését, amely valóban támogatja a természetes megtermékenyítés folyamatát. A Conceive Plus ® az FDA engedélyezte a teherbe esést tervező párok számára.

A versenytársakkal végzett összehasonlító vizsgálat során a Conceive Plus ® termékenységi kenőanyaggal kezelt spermiumok jobb életképességet mutattak a más kenőanyagoknak kitett spermiumokhoz képest.

Megjelent a spermiumok biztonságát bemutató tanulmány

A Conceive Plus® egyedülálló összetétele klinikailag bizonyítottan fenntartja a spermiumok életképességét, mozgékonyságát és biztonságos az embriófejlődéshez, segítve olyan környezetet, amely növelheti a terhesség valószínűségét.

Az adatokat az Amerikai Reproduktív Orvostudományi Társaság 2009-es éves találkozóján mutatták be1, és megjelentek a Fertility and Sterility című orvosi folyóiratban, 92. kötet, 3. szám.

1 Új, fiziológiailag fontos Ca2+ és Mg2+ iont tartalmazó, nem spermicid hüvelykenőanyag kifejlesztése J. Kurtz1,2,3, E. Willmer1,2, B. Nikolic1,3 és V. Gupta1,4 1Aquatrove Biosciences, Inc., Miami FL;

2 Emmanuel College, Boston MA;

3 Massachusetts General Hospital, Harvard Medical School, Boston MA;

4 Miller School of Medicine, University of Miami, Miami FL Termékenység és sterilitás, 92. kötet, 3. szám, 1. melléklet, 2009. szeptember, S212-S213. oldal.

VIDEÓ